Over ons

Zittard Asperges

Wie zijn wij ?

Wij zijn Jan en Esther Slangen. Na bijna 20 jaar in onze boerderijwinkel een volledig assortiment te hebben aangeboden, zijn we in 2019 als seizoenswinkel gestart.

We bieden onze heerlijke asperges aan met aanverwante producten en verse aardbeien.

Jan teelt samen met zijn broer Leon vele hectares asperges. In het seizoen worden ze hierin bijgestaan door een groot aantal seizoenswerkers die onmisbaar zijn bij het oogst en sorteerproces.
Een stukje geschiedenis

In de voormalige koeienstal zijn wij in maart 1999 gestart als boerderijpluswinkel, onderdeel van een samenwerking met meerdere ondernemers, ondersteund door het WCL.

We verkochten elkaars producten; van AGF tot zuivel, eieren en streekproducten, aangevuld met producten via de groothandel om een compleet assortiment aan te kunnen bieden aan de klant.

Het assortiment werd steeds uitgebreider, de winkelruimte en koelcel werden vergroot.

Ruim 13 jaar geleden werden de eerste asperges aangeplant en dit werd een favoriet product wat veel afname kende in het seizoen.

Afgelopen jaar, in 2018, hebben we besloten om verder te gaan met ons eigen product en aanverwante artikelen, hetgeen betekent dat we enkel het aspergeseizoen geopend zijn.

U kunt dagelijks terecht voor verse asperges in vele sorteringen, geschild en ongeschild.

We willen u graag uitnodigen om in deze periode onze liefde voor de asperges te delen en de uitdaging aan te gaan om asperges met regelmaat in het seizoen in uw menu in te passen.

Maak kennis met de vele mogelijkheden tot variatie welke deze bijzondere smaakvolle en gezonde groente u te bieden heeft.

.